Ishq Mein Marjawan - 431. ep. - Netra ode od kuće!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 431. ep. – Netra ode od kuće!

By  | 

Dip gurne Arohi i tjera, neka se ne miješa između njega i žene mu. Arohi govori da je prevario nju, a sada će Netru. Dip veli da joj ništa nije uradio. Tara ih gleda i govori da ona radi ono što bi ona radila, poželi dobrodošlicu Arohi. Dip davi Arohi, ona mu vraća. Vasundra doolazi i napada Arohi. Izbaci je iz kuće. Arohi govori da je niko ne može zaustaviti.
Netra plače, prisjeća se Dipa i Arohi. Dip je zove, ali se ona ne javlja. Dip šalje Jatina da je nađe. Zove je uporno. Vasundra je zove i ona se javi. Pita je gdje je, brinu se. Netra govori da se neće vratiti dok se stvari ne rasčiste. Njen sin voli Arohi. Vasundra govori da je to Arohina zamka, Dip voli nju. Jatin veli da su locirali gdje je.
Jatin ide ka tamo, ali ga neko udari. Dip je u autu. Arohi sjedne umjesto Jatina. Dip shvata da je ona i bježi iz auta. Dođe do Netre i govori da je laž što je vidjela. Ona govori da ne može tako da živi, zaslužuje da zna sve. On je pozove sa sobom. Pita da li ima ikoga sem nje tu. Ona negira. On je grli i govori da je voli. Tara dođe tu. Dip pita Netru ko je došao.
Najava: Netra se vrati kući i opet vidi Dipa i Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *