Italijanska mlada - 117. epizoda!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 117. epizoda!

By  | 

Italijanska mlada – 117. epizoda!

Benito zaprosi Roxanu i traži Eloísin blagoslov. Federica i Dante sprečavaju da Eloísa ode javnom beležniku. Osvaldo upozori Benigna i Aitanu da je Pedro saznao za prevaru i da ga planiraju ubiti, a njegovo ubistvo bi trebalo izgledati kao nesreća. Aníbal uzima Dianinog sina i ucenjuje ju kako bi mu dala zaporku Vittoriovih bankovnih računa jer ih želi isprazniti. Fiorella zahvaljuje Reynaldu i Adeli što su joj ponudili boravak u svojoj kući, ali ona i Pedro se ipak odlučuju na povratak na imanje. Gael poseti Giannu ne mareći da bi ih mogli videti. Kaže joj da ima iznenađenje za nju. Aitana od Pedra želi saznati kad se ženi, ali on joj ne želi odgovoriti. Eloísa moli Dantea da joj donese platno za slikanje kako bi se opustila. Vittorio zatekne Dianu kako gleda njegova lična dokumenta. Fiorella dolazi na imanje. Sergio razgovara telefonom sa Julietom. Svađaju se jer on misli da je sa Santinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site