Jama 86. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 86. epizoda!

By  | 

Jama 86. epizoda!

Jamač mesecima beži od istine, ali će se sada suočiti sa Vartolom, koji traga za ubicom svoga oca. Sa nestrpljenjem će se iščekivati kako će Vartolu zatražiti od Jamača da mu položi račun. Kako bi naterao Jamača da progovori, Vartolu će ga povesti na neočekivano putovanje, a kako bi sproveo svoj plan u Čukuru, zatražiće pomoć od Medeta.

Čataj će, želeći da osigura svoj posao, kada mu se povećaju sumnje u vezi sa Jamačem, staviti Mahsuna u tešku situaciju. Mahsun će učiniti dosta toga da ne ocinkari Jamača.

Nakon putovanja na koje su išli, Jamač i Vartolu će se transformisati u druge ljude. Nasatavak Jamačevog nedovršenog plana ostavlja bez daha. Dva brata, koja su odredila svoje mete, ovaj put niko neće moći da prevaziđe.

Sve epizode serije Jama

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site