Jama od 26. do 28. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 26. do 28. epizode!

By  | 

Jama od 26. do 28. epizode!
26. epizoda
Jamač shvata da firma nije od Vartougla. Idriz obećava Sultan da ih očekuju mnogo lepih dana. Sadet je tužna jer je žele udati za čoveka koga ne voli.

27 epizoda
Borba izmedju Kocovalija I Vartola sada postaje borba izmedju trojice- Kocovala, Idriza I Vartola. Vartolu napravi potez da povuče Čukur, te time oduzima veliki udarac Idrisa.Idris je odlučan da se oženi sa Sadet I poziva sve susede na venčanje.Sultan obavlja telefonski poziv u zatvoru.

28 epizoda
Idriz ostvaruje svoj san i dovodi decu u Čukur.Idriz je srećan. Vatrouglove reči razljute Jamača, te on skoči na njega.Svi meštani idu za njim jer se boje da će ga Jamač ubiti.

Sve epizode turske serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site