Jama od 37. do 39. epizode!

Jama- Çukur

Jama od 37. do 39. epizode!

By  | 

.Jama od 37. do 39. epizode!
37 epizoda
Cumali govori Jamaču da je Cumali krvna osveta, te pokušava dag a napadne. Jamač pokušava da zaustavi Camelija da ne ošamari Vartougla.Jamač mu govori da ne mogu bez Vartougla. Svo troje se nalaze u opasnoj situaciji.

38 epizoda
Idris se susreće sa Alika I drago mu je zbog tog susreta. Napetost izmedju Cumalija I Vartougla je sve veća iz dana u dan. Selim pokušava da se poveže sa svojim ocem Irdisom po svaku cenu.

39 epizoda
Jamač I Vartouglu ponovo napadaju, ovog puta kao pravi tim. Otmica Ćumeli I Ćeta pogadja obe strane. Ćumeli I Ćeto su bili smešteni u različitim prostororijama, a postal su sudbinski partneri bez znanja ko su zapravo.Sejfedin ispituje Jamača I traži od njega da mu dovede sina živog I zdravog.

Sve epizode serije Čukur

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site