Duygu čuje kada Kumru kaže da više nikada neće prohodati

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 99. epizoda – Duygu je dovedena kući, čuje kada Kumru kaže da više nikada neće prohodati!

By  | 

99: Hamdi i AJše kupuju stvari za vjenčanje.

Sim zove Barana i kaže mu da su uspjeli sjesti Duygu na stolicu. Hamdi i Ajše dolaze na večeru kod Havinih roditelja. Razgovaraju o vjenčanju. Baran odlazi Duygu u posjetu. Veli da je kuća spremna. Doda da će uvijek biti uz nju. Ona mu se zahvali. Selen razgovara sa Havin i govori joj da je Baran planirao da i ona živi sa Duygu i djecom. Havin se protivi, ali joj Selen ukazuje da će Baranu biti teško, jer je objema potreban. Duygu je dovedena kući. Svi su tu.

Nakon nekog vremena, počinju da dolaze. Havin krene, ali je Baran zaustavi. Duygu pita Zejnep da je odvede u dječiju sobu. Potom je ovede u njenu sobu i ostavi samu. Duygu čuje preko bejbi alarma razgovor Barana sa Havin. Prepiru se, ona ga pita da ne traži to od nje. kumru dolazi i informiše ih da će Duygu terapija samo psihički pomoći, ali da svi doktori kažu da više nikada neće prohodati. Baran plače kao i Duygu koja je šokirana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno