Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

By  | 


Avdut joj otkrije da je u pitanju neki stari projekat, svi su počeli da se raspituju, izgleda da je došlo do neke korupcije. Čak je i on bio umešan u taj projekat. Kalindi postane napeta. Ađu ga savetuje da ne brine, i sam zna da je uvek činio časna dela, Bog je uz njih. Avdut joj otkrije da je zabrinut, ako ga optuže za korupciju, njegova čast, kao i njegovo dostojanstvo – sve će biti zgaženo. Ako se tako nešto dogodi, može samo da umre… Kalindi ga uverava da neće doći do toga, on je iskren i Bog neće dozvoliti da bude umešan u to. Zatim zamoli Ađu da ne kaže za tu brigu Asti, inače će i ona biti utučena.
Sa druge strane, Anđeli se moli Bogu da podari Đoti hrabrost i snagu, kako bi bila u stanju da ostane uz svog muža i istrpi sve probleme koje bude imala.
Varad čuje da Asta priča o Đoti, i razume je, ali ubeđen je da je Abej ovoga puta neće povrediti, pošto je i sam video da su on i Šlok uz nju (Đoti). Zahvali se Asti što je usrećila njegovu Kavju. Pita je li dobro. Asta klimne glavom. On nastavi kako oni nju mnogo poštuju, želja mu je da ona i Šlok malo izađu iz kuće i provedu se zajedno, to je veoma važno za mladi bračni par. Asta je srećna i zahvalna što je dobila tako dobru porodicu, ali muči je činjenica da je Šlok toliko mrzi. Plače i govori da su njen i Đotin život jako slični, čak i ona (Asta) mora uskoro iz te kuće, ali pre toga mora da pronađe papire koji bi mogli da strpaju njenog oca, Avduta, u zatvor. Anđeli dođe do nje i nabraja joj obaveze koje ima sledećeg jutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site