Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

By  | 


Astu nazove Ađu, i Šlok prekine poziv i smeje joj se. Ađu, sa druge strane, prokomentariše da je baš čudno, Asta joj je odbila poziv. Šlok ovoga puta nazove Ađu i fino priča sa njom, kaže da je Asta veoma srećna sa njim. Ađu veli da je to sjajno. Šlok veli da se Asta raznežila i postala emotivna kada je čula da ona (Ađu) zove. Asta priča sa Ađu i plače. Kaže da joj svi oni kući nedostaju. Ali, nema brige, dobro je i srećna je u Agnihotri vili. Ađu je pita da li je zaista srećna tamo. Asta potvrdi, jako srećna. Šlok oduzme telefon Asti i raskomoti se u njenom krilu, pa preko telefona obavesti Ađu da njih dvoje idu na medeni mesec. Ađu je oduševljena, želi im puno zabave. Ađu kaže da je Asta ponekad detinjasta, ako nešto pogreši, neka je čuva, i neka se ne ljuti na nju. Šlok je uverava da nema razloga za brigu, on će ispraviti svaku Astinu grešku…
Asta mu oduzme telefon i obrati se Ađu, kaže joj da sada legne da spava, i moli je da prenese mami i tati (Avdutu i Kalindi) da ne brinu za nju. Šlok prokomentariše da je to odlično nakon poziva, a Asta ga gurne iz krila i plače. Ađu je osetila nešto, kaže Kalindi da je imala osećaj da je Asta tužna, kao da krije nešto od njih. Kalindi je umiruje, možda joj nedostaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site