Karipski cvet 100. i 101. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 100. i 101. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 100. i 101. epizoda!
100 epizoda
Samuel shvati da su Klaus i Dionisio jedna te ista osoba. Rafael govori Amparo da se kaje zbog svojih zlodela iz prošlosti. Candinho kaže Quirinu da je otkrio ko mu je otac. Ester govori Cassianu da Castro i Dionisio planiraju Heliov beg. Cassiano kaže da će mu smestiti zamku. Nataliji ne pristaje venčanica koju su joj sašili. Razočarana razmišlja o tome da odustane od udaje. Juliano joj kaže da je voli. Guiomar se brine i ljuti se zbog Nicoleinog odlaska. Isabel kaže narednicima da je Goncalo mrtav. Candinho otkrije porodici da je Dionisio njegov tata. Svi se iznenade.
101 epizoda
Maria Adilia otkrije da Dionisio zna da je Candinhov otac, da ga je štitila. Quirino pozove Nicole da stanuje kod njega. Ona pristaje. Advokat Castro daje Heliju novac kako bi napustio zemlju. On ga zamoli da mu nabavi lažne dokumente za beg. Cassiano zamoli Duquea da mu nabavi lažne dokumente za Helija.
Amaralina ukrade Heliov novčanik.Cristal se izvine Ester i kaže joj da je više ne zanima Cassiano. Dom Rafael se izvine Chicu i Oliviji. Chico mu ne može oprostiti, ali Cassiano ga uveri da se Rafael promenio. Viridiana i Maria zaključe da je najbolje da Candinho sazna istinu. Viridiana strahuje za unuka. Maria kaže da će ga zaštititi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *