Karipski cvet 14. epizoda! Cassiano i Dugue beže iz zarobljeništva!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 14. epizoda! Cassiano i Dugue beže iz zarobljeništva!

By  | 

Karipski cvet 14. epizoda! Cassiano i Dugue beže iz zarobljeništva!
Duque dobije tešku upalu koja usporava njegov i Cassianov beg, ali ipak uspevaju pobeći. Bibiana i Juliano odlaze u Natal po Donata koji je pušten na slobodu. Dom Rafael šalje plaćenike za Duguem i Cassianom.. Donato dolazi kući, dočekuju ga Marize i Lipe. Donato odlazi među ribare, ali ribari ga odbacuju. Cassiano i Duque ukradu avion dom Rafaela, ali nema mnogo goriva. Donato se rastuži kada vidi da su ostali ribari nastavili svoje živote, a njegov je stao. Alberto se prepire s dedom i Helijom u vezi sa zatvaranjem i prodajom rudnika. Cassiano uspeva spustiti avion. Njih dvojica slave svoj uspešan beg.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *