Karipski cvet 61. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 61. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 61. epizoda!
Cassiano nastavlja da istražuje Alberta uz zapovednikovu pomoć. Natalia i Juliano razgovaraju o Julianovoj svađi s Heliom. Piloti primete da se zapovedniku sviđa Tais. Tais pristane otići sa zapovednikom na piće. Juliano odlazi Heliju. Quirino se brine zbog Doralice i njene nervoze. Helio se zanima za Milu i Carol. Ester donesi ocu sat koji je ukrala iz Dionisiove sobe.

Dada je oduševljena haljinom koju joj je Lino sašio. Cassiano javi pilotima da Ester traži kutije koje su avionom stigle Albertu. Lindaura i Samuel ne slažu se s time što Ester radi. Isabel nosi Ester fotografije kutija koje je slikala na tajnoj pisti. Guiomar kaže Ester da je videla kutije u Albertovoj radnoj sobi. Amaralina kreće u školu. Ester govori Cassianu da još nije našla kutije, a on je moli da bude oprezna. Doralice kupuje časopise za trudnice. Viridiana dobije pismo u kome piše da joj još nisu pronašli kćer.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site