Karipski cvet 60. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 60. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 60. epizoda!
Alberto izaziva Cassiana. Samuca uspe da spreči svadju medju njima. Alberto zahvali zapovedniku jer je bombardovao pistu. Carol odlazi kod Linu kako bi ga slikala. On pristane. Quirino kaže Samuelu da odustaje od njihove istrage jer je tako obećao Lindauri. Samuel i Lindaura se posvađaju. Ester dolazi, a otac joj kaže istinu o Dionisiju. Ester mu obeća pomoć u istrazi.Carol slika Lina i poljubi ga. Ester ide kod advokata kako bi razgovarala o razvodu. Ester govori Cassianu o sumnjama svoga oca. Viridiana primeti da se Linu sviđa Carol. Juliano zamoli Doralice da pripremi večeru za Natalijinu porodicu. Doralice pokaže svoje nezadovoljstvo. Ester ulazi u Dionisiovu sobu. Cassiano se boji Albertove osvete prema pilotima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site