Kasautii Zindagii Kay 207. epizoda! Prerna se seli u Bađađevu kuću!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 207. epizoda! Prerna se seli u Bađađevu kuću!

By  | 

Pred samog venčanja, razgovaraju. Sa druge strane, Bađađ cepa njihovu pozivnicu za venčanje.  Prerna je slomljena jer mora da ostavi Anuraga. Ona dobija poziv od Bađađa koji je pita kada da pošalje auto po nju. Ona mu kaže da ne brine, biće tu na vreme. Bađađ joj kaže da je od Anuraga dobio pozivnicu za njihovo venčanje, ona mora da odluči kom venčanju će prisustvovati.

Prerna se pakuje i seća se njihovih zajedničkih trenutaka. Prerna odlazi sa svojim stvarima kod Bađađa. On joj poželi dobrodošlicu. Prerna mu kaže da njegova odluka da je oženi je njegova najveća greška. Anurag mu kaže da nema zamerke što se tiče Anuraga, ima naviku poput njega da sakuplja retke stvari. On kaže da je teško da će Anurag ponovo naći osobu koja će mu pružiti tako bezuslovnu ljubav i da je zato rešio da je on oženi. Prerna ga naziva osobom bez srca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site