Kasautii Zindagii Kay 226. epizoda! Bađađ je oženio Prernu zbog svoje kćerke!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 226. epizoda! Bađađ je oženio Prernu zbog svoje kćerke!

By  | 

Vina govori Prerni da joj je žao same sebe jer je njena majka. Vina odlazi. Prerna je povredjena. Bađađ dolazi i kaže da je sada ljuta, kasnije će to prihvatiti. Prerna kaže da je njena majka u pravu. Bađađ je uverava da je nije oženio da bi bila njegovo vlasništvo, niti zbog fizičkih potreba. Prerna kaže da je oženio da bi povredio Anuraga.

Bađađ dobija poziv i izleti napolje. Prerna ga u drugom autu prati do škole.Bađađ grli devojčicu i viče na učiteljicu što mu nije pazila kćer. Prerna shvata da je to devojčica koju je videla u hramu i šoping centru. Bađađ govori Prerni da ide kući i da će joj tamo sve ispričati.

Kući, Bađađ kaže Prerni da je nije oženio da bi uništio Anuraga, već zbog svoje kćeri. Od nje mu ništa nije važnije.Bađađ je video kako mu je pazila kćer u šoping centru i hramu.Njegovoj kćerci se dopala.Možda je udaja za njega bila njena najgora odluka, ali za njegovu kćer je bila najbolja. Želeo je majku za svoje dete.

Prerna mu kaže da ga sad mrzi još više. Čak i bez udaje za njega, mogla je da se stara o detetu.Bađađ joj kaže da ako bi se udala za nekog drugog njegova kći joj ne bi bila preoritet.Bađađ joj daje Anuragove papire i kaže joj da ih je doneo kući jer ne želi da uništi Basuove.Govori joj da će i saznati za prošlost sa tom porodicom kad za to dodje vreme.
Bađađ se nakon nekog vremena vraća kući i vidi Prernu kako spava sa njegovom kćerkom. Oseća olakšanje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site