Kasautii Zindagii Kay – 70. epizoda – Šivani prizna da je trudna!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 70. epizoda – Šivani prizna da je trudna!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 70. epizoda – Šivani prizna da je trudna!
Prerna i Anurag su u bolnici. Prerna umire od brige, plače. Krivi sebe što nije shvatila da je Šivani u problemu. Anurag je teši i razuverava. Prerna mu zamalo prizna da ju je Šivani terala da mu prizna osećanja, ali se na vreme zaustavi. Anurag joj govori da zna da je Šivani sreća njene sestre najbitnija, ona je bila uz njega i verovala mu je kad se borio da spreči Prernin brak sa Navinom. Verovala mu je zato što zna da će on zauvek biti pored nje, Prerne. Prerna pomene grube reči koje mu je rekla na zabavi, teško joj je. Ne stigne ni da se izvini, kad joj Anurag kaže da je izvinjenje prihvaćeno. Prerna mu plače u naručju.
Miška priča Komoliki kako je ludo zaljubljena u Anuraga. Ishvali ga. Komolika je zeza da ga je toliko nahvalila da će joj ga ona na kraju preoteti. Međutim, izjavi da se šalila kad se Miška uozbilji.
Doktor obaveštava Anuraga i Prernu da se Šivani osvestila. Ovima lakne i uđu da je vide. Prerna izgrdi sestru što je pokušala samoubistvo. Želi da zna zašto je to uradila. Šivani pokušava da iščupa cevčice i izjavljuje da ne želi da živi. Otkrije joj da je trudna. Anurag i Prerna se zaprepaste. Prerna pita sestru ko je otac njene bebe. Šivani odgovori da je to Ronit Čobi. Ispostavlja se da je on Komolikin i Miškin brat.
Komolika je saslušala Mišku koja joj je ispričala sve u vezi Anuraga. Ona upozori sestru na Prernu. Doda kako je brak najavila Mohini, bez da je uopšte pitala Anuraga koji je na kraju napustio zabavu zbog Prerne. Neka se pripazi te devojke. Savetuje je da natera Anuraga da zaboravi na sve oko njega i da se fokusira samo na nju. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site