Kasautii Zindagii Kay – 306. epizoda – Šivani reši da špijunira Sonaliku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 306. epizoda – Šivani reši da špijunira Sonaliku!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 306. epizoda – Šivani reši da špijunira Sonaliku!
Anurag se ljuti na Prernu jer ne pazi, a trudna je. Mogla je pasti i povrediti se. Da joj ostatak dana slobodno. Potom prekori i Sonaliku i kaže joj da mora biti pažljivija, Prerni je moglo nešto da se desi. Sonalika je besna jer Anurag toliko brine za Prernu i njeno dete, a čak ni ne zna da je to dete njegovo. Prerna se raduje zbog Anuragove brige za nju i bebu. Razmišlja i o Sonaliki i o tome kako je potpuno drugačija kad je Anurag prisutan, te da je jako podseća na Komoliku.
Narednog jutra, Anurag nazove Prernu i izvini joj se što je bio malo grub, te doda da oseća odgovornost prema njoj i bebi kad je kod njega. Zaštitnički je nastrojen i jako voli decu. Sonalika je besna i razmišlja kako beba može spojiti Anuraga i Prernu. Rešena je da se otarasi svake pretnje.
Prerna porazgovara sa Šivani o svojoj sumnji da je Sonalika u stvari Komolika i shvati da ju je zapravo ona saplela. Priča Šivani kako Anurag brine za nju i bebu. Šivani reši da nazove Sonaliku. Ispituje je o ličnim podacima, lažući da zove iz banke. Sonalika joj odbrusi da zna za te lažne pozive i prekine vezu. Šivani se seti da je i Komo tako pričala. Nju pozove njen drug Višal na sangeet. Ona pristane da dođe sa Prernom. Basuovi, Prerna i Šivani zapravo idu na istu svadbu. Na prijemu, Anurag pošalje stolicu Prerni. Sonalika ga odvede sa sobom da plešu. Šivani reši da špijunira Sonaliku kako bi saznala da li je ona stvarno Komolika. Kraj epizode
Picture source: tellyexpress.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno