Kenan nudi Džemalu da radi za njega!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 90 epizoda treći deo,Kenan nudi Džemalu da radi za njega!

By  | 

570b4816c03c0e3c3cf5f34dKenan nudi Džemalu da radi za njega!

Ateš želi snimak kamere iz hotela, ali saznaje da kamere tog dana nisu radile.On je ubedjen da Džemre zna ko je napao, ali da iz nekog razloga krije i ubedjen je da se radi nešto o njemu i Bahar.Kenan ga krišom sluša.Hulija plakajući odlazi u hotel i kaže Kenanu da ih je Ejup hteo ubiti.Hulija mu kaže da ih je Džemal spasio.Kenan kaže Džemalu da ženu i kćerku njemu poverava, a zatim odlazi.

Ateš odlazi kod Džemre koja se u pomoćnoj kući i dalje oporavlja.On je pita zašto ga je lagala.Džemre mu priznaje da je Ejup izboo nožem i da je želeo da ubije njega i Bahar, a ona je želela da ih spasi.Kenan dolazi tu, Džemrina tetka mu signalizira da je Ateš tu.Kenan ulazi uzbudjen i govori Atešu da se pazi Ejupa jer je danas onn pokušao da ubije Huliju.Ateš mu kaže da zna da je on u to umešan, ali da prvo ide da nadje Ejupa,ali vratiće se kod njega da mu i on položi račune.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ejupa prijavljuju policiji.Zejnep odnosi Ganimet poklone.Ganimet joj kaže da joj je ona bila najveći poklon, ali je napustila.Ganimet joj kaže da je obrukala njihovu porodicu i da ona više nije njena Zejnep.

Arda obaveštava Bahar i Evsun da je Ejup pucao u Huliju i Muge.Ateš dolazi tu i kaže Bahar da je Ejup i izboo Džemre, a najgore je što je hteo da ubije njih dvoje (Ateša i Bahar), Džemre je došla da ih upozori.

Hulija se zahvaljuje Džemalu.Kenan mu nasamo nudi novca koliko želi da radi za njega i prati Huliju i Muge kako bi ih štitio.Kenan mu daje mnogo novca i kaže mu da razmisli da li želi život šofera ili nekoga ko je neustrašiv.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site