Kosem 27. ep.!Osman postaje sultan, naređuje Mehmedovo pogubljenje

Kosem

Kosem 27. ep.!Osman postaje sultan, naređuje Mehmedovo pogubljenje

By  | 

Kosem 27. ep.!Osman postaje sultan, naređuje Mehmedovo pogubljenje
Prevod:Anabela.Hvala!:D

Kosem daje sve od sebe da na vreme stigne kod svojih prinčeva. Ona ih pronalazi žive i zdrave, saznaje da ih je Davut paša spasio, kako bi spasio Dilrubin život. Sultan Mustafa je svrgnut sa trona, njegove noćne more se ostvaruju, još jednom je zaključan u odaji. Halime sultanija je takođe zatvorena. Sultanija Kosem u potpunosti podrži princa Osmana, on postaje sultan.

Osman krivi Kosem što mu je oduzela pravo na presto, i ne dopušta joj da se vrati u glavnu palatu. Kosem, koja odlazi u čaršiju, na pijaci se susreće sa potpuno neočekivanom osobom. Safiye ima veoma tajnovit i lukav plan da u potpunosti sruši odnos Osmana i Kosem. Osman ozbiljno kazni Kosem. Princ Mehmed upada u Safiyinu zamku, i u strahu da će ga brat pogubiti, on učini grešku. A sultan Osman, koji misli da ga je brat izdao, naredi njegovo pogubljenje! Princ Mehmed je ubijen, što u potpunosti slomi Kosem, koja se prvi put suočava sa bolom gubitka deteta…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!