Kosem - 60. ep. - Kosem je ubijena - KRAJ SERIJE

Kosem

Kosem – 60. ep. – Kosem je ubijena – KRAJ SERIJE!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Ibrahim je zatvoren u hladnu i mračnu prostoriji, odsečen je od sveta. On teško podnosi te dane i njegova sestra, Atike sultanija, pokuša da mu pomogne da pobegne, ali ih Kosem sprečava. Po prestonici su se glasine već proširile, svi strahuju od nove pobune. Kada ovi glasovi stignu i do Kosem, zahtevaju od nje i da sultan Ibrahim bude pogubljen. Kosem je sama sa najtežom odlukom u svom životu. Ipak, ona donosi odluku da njen sin, Ibrahim bude pogubljen. Prolazi vreme, i Kosem ponovo vlada državom, umesto svog unuka, Mehmeta. Kada sazna da Turhan namerava da je ubije, i preuzme vlast i moć koju ima, Kosem odlučuje da je vreme za novi potez. Pokuša da otruje svog unuka Mehmeta, ali je uhvaćena i sprečena u tome, prvenstveno od Turhan. Nakon toga, odlučuje da organizuje pobunu u kojoj će njen unuk, Mehmet, biti svrgnut sa prestola i ubijen. Kada Turhan sazna za ovo, preuzima ozbiljne mere. Tada, svi Kosemini najbliži ljudi su pobijeni, ona ostaje sama… Njena najveća neprijateljica, Turhan, uspeva da odnese pobedu, a Kosem sultanija je okrutno ubijena na sred harema…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site