Kosem 7. epizoda! Anastasija spašava Ahmeda i postaje Kosem!

Kosem

Kosem 7. epizoda! Anastasija spašava Ahmeda i postaje Kosem!

By  | 

Kosem 7. epizoda! Anastasija spašava Ahmeda i postaje Kosem!
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Anastasija, ne mareći za sopstveni život, staje pred pobunjenike. Svi su iznenađeni i hipnotisani njenom hrabrošću, i snagom kojom je rizikovala svoj život. Enzo, njen otac, čini sve što je u njegovoj moći da je pronađe, ali ona (Anastasija) je u potrazi za lekom, koji će izlečiti Ahmeda. Starija žena krišom dolazi kod Halime, ima lek za princa Mustafu. Međutim, ona je uhvaćena i izbačena, ali Anastasija je pronalazi. Kako bi došla do leka, primorana je da pristane na veliku cenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ubrzo, Sultan Ahmed ponovo stane na noge i ozdravi, te polaže račune zbog svega što se desilo dok je bio u krevetu. Anastasija, koja je spasila Osmansko carstvo, dobija ime Kosem. Iskender je izgubio sve nade u vezi Anastasije (Kosem), i da se u potragu za porodicu. Sultanija Handan donosi odluku u vezi Derviša, traži mu da se povuče. Ahmed protera Sultaniju Safiye iz palate. Safiye namerava da preko Kosem ubedi Ahmeda da ostane u palati, ali ova odbija i kaže da je njeno mesto u staroj palati, što započinje rat između njih dve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site