Kosem 22. ep.,Jasemin, nova miljenica, truje Sultana Ahmeda!

Kosem

Kosem 22. ep.,Jasemin, nova miljenica, truje Sultana Ahmeda!

By  | 

Kosem 22. ep.,Jasemin, nova miljenica, truje Sultana Ahmeda!
Prevod:Anabela!Hvala!:)
Jasemon truje Ahmeda, a Kosem sumnja da je ona Safijina podanica. Napetost koja vlada između Ahmeda i Kosem se svakim danom sve više povećava, upravo zbog Jasemin. Otvara se džamija Sultana Ahmeda. Ahmed, koji želi da popravi odnose sa odraslim bratom, donosi odluku da na otvaranje ide upravo sa njim. Mustafina majka, Halime sultanija paniči, ne želi da se otkrije da je princ Mustafa poludeo! Humašah sazna da je Jasemin trovala Ahmeda do sada. Princ Osman dovodi mladu damu sa pijace robova u palatu, što prouzrokuje sukobe između njega i prvenca Kosem sultanije, princa Mehmeda. Njih dvoje se čak i potuku. Kosem donosi šokantnu odluku u vezi Jasemin. Jasemin, koja nije ni svesna da se njeno vreme bliži kraju, nastavlja svoju romansu sa Ahmedom, dok se u isto vrene, nakon mnogo godina ponovo suoče Kosem i Safije sultanija. Kosemin život se pretvara u noćnu moru kada sazna Jaseminin pravi identitet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zapanjena je kada sazna da su neprijatelji preduzeli mere da uklone Ahmeda sa trona. Kada sazna da se Ahmed ne oseća najbolje, počinje da sumnja da je Jasemin zapravo poslala Safije.

Zulfikar, koji je saznao da je Iskender zapravo princ, oseća se kao da nosi teško breme. Iako je obećao nešto po tom pitanju, on je i dalje neodlučan, ne zna da li da Ahmedu kaže istinu. Hoće li Humašah, koja je saznala da Jasemin truje Ahmeda, ćutati radi budućnosti i dobrobiti svog brata, ili zaštititi nećaka?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site