Kraljica – 11. epizoda - KRAJ SERIJE!

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 11. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 


Kraljica – 11. epizoda – KRAJ SERIJE!
Ateš je zapanjen kada shvati da mu je Deniz ostavila kofere ispred ulaznih vrata i zamenila brave. Deniz izrazi koliko je ljuta što je gledao u oči i lagao zajedno sa Gaje, pa čak zajedno sa njom organizovao njihovu godišnjicu venčanja. Ateš je, dakle, u bedaku. Čak se i njegov košarkaški tim ogradi od njega, živi kod prijatelja. Iako je siguran da će mu ona oprostiti, saznaje da je Deniz podnela zahtev za razvod braka.
Gaje pokušava da zapreti Deniz da će je poslovno ugroziti, ali Deniz uspeva da postigne dogovor sa Ilkerom za novi brend i Ilker će na kraju isplatiti Gaje. Deniz govori Gaje da se kloni njene porodice, da ona Ateša nije izgubila već ga sama ostavila. 
Gaje ispriča Efeu da mu je Ateš otac, i Ateš priča sa malim kako bi se zbližio sa njim.
Ali otme malog Aslana od Narin, ali ga policija uhvati pre nego što otputuje sa malim u Antaliju.
Ali, Deniz i Zejnep na kraju reše da se odreknu imanja kako bi Narin prepustila starateljstvo nad malim. Međutim, Zija na kraju ipak gubi spor.
Zejnep od Selimove majke saznaje da se Selimovo zdravstveno stanje pogoršava i da će izgubiti pravo na operaciju ako sada ne donese odluku. Nakon emotivnog razgovora, Selim pristaje da se bori, a Zejnep ga bodri kada ode na operaciju.
Deniz i Ateš završe prijateljski. On će do kraja života čekati njen oproštaj, a ona mu govori da mu tako nešto ne može obećati.
Ali se verio sa Dujgu.
Ateš je postao trener mlađim generacijama. I iako nisu zajedno, on ne odustaje od Deniz, a ona i Ruja su prihvatile malog Efea.
“Kraljica” je nazvana i firma za njihove proizvode.
Zejnep je trudna.
Serija završava srećnim ručkom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site