Laži me 3. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Laži me 3. epizoda!

By  | 

Laži me 3. epizoda!
Cal dobija slučaj od agenta FBI-a Dardisa. Ubijena je Danielle Stark, 17-godišnja kći ugledne savezne sutkinje. Jedini dokaz koji imaju je udarac u glavu s prednje strane. Nema obrambenih rana, što upućuje na činjenicu da je poznavala ubicu. Sutkinja Stark u utrci je za mesto u Vrhovnom sudu, te moraju potvrditi da nema veze s kćerinom smrću. Ona nema alibi za vreme ubistva.

Dardis želi da Cal ispita sutkinju i da svoje mišljenje. Cal i Torres posećuju sutkinju Kathleen Stark. Cal razgovara sa sutkinjom koja lepo odgovara na pitanja, ali njen izraz lica mu otkriva nešto drugo. Posle Cal, Torres i Dardis gkedaju snimak Kathleeninog razgovora. Dardis misli da iskreno tuguje, a Cal ističe da tako zvuči, ali da tako ne izgleda. Objašnjava da se njeno lice ne podudara s tugom njenih reči. Sutkinja postaje glavna osumnjičena, dok Cal ne shvati da koristi Botox koji ne dozvoljava neku veću mimiku lica,nakon što ju je namerno preplašio.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno