Laži me od 27. do 29.epizode!

Americke Serije

Laži me od 27. do 29.epizode!

By  | 

Laži me od 27. do 29.epizode!
27 epizoda
Cal i njegov tim koriste se najsuvremenijom znanstvenom tehnologijom i virtualnom stvarnošću kako bi spasili život veteranu iračkog rata i njegovoj porodici. Pri tome se Cal suočava s uznemirujućim istinama o vlastitoj prošlosti.

28 epizoda
Istražujući ubistvo policajca, Cal otkrije urotu koja bi mogla dovesti u opasnost njegovu kćer. U međuvremenu, Cal mora izvući Lightman Group iz financijske krize.

29 epizoda
Kad trudnu djevojčicu pronađu ubijenu, Cal i njegov tim pomažu Riji Torres da oslobodi svoju sestru, maloletnu prestupnicu, optužbi i da je zaštiti od pravog ubice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site