Lucifer - 14. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 14. epizoda!

By  | 

Dok Lucifer pomaže Kloi oko slučaja ubistva koji uključuje zamjenicu popularne tinejdžerske glumice, on postaje uvjeren da duša njegove majke zauzima tijelo ubice kako bi ga mučila. Lucifer priča dr Martin priču o tome kako je zajednica njegovog oca i majke stvorila svijet, ali je njegova majka na kraju zauvijek prognana u pakao. Kloi govori Luciferu da ima nešto njegove krvi iz pucnjave i planira je testirati kako bi dokazala ili opovrgla njegove tvrdnje da je đavo. Kada Amenadiel sazna za ovo, izmišlja priču za Kloi koja Lucifera prikazuje kao zabludu, ali čoveka. Poput Lucifera, Amenadiel počinje pokazivati znakove gubitka svojih anđeoskih moći na Zemlji. Den je vraćen u policiju, ali biva degradiran. Mejz se takođe vraća iz njenog odsustva, rekavši da je otišla kod prijatelja i da želi da shvati kako se uklapa u ovaj svet. Na kraju epizode, Luciferova majka se pojavljuje na njegovim vratima tražeći pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *