Lucifer - 30. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 30. epizoda!

By  | 

Lucifer, Amenadiel i Šarlot sklopili su dogovor sa krijumčarom za posljednji komad Oštrice. Međutim, krijumčar je opljačkan i ubijen prije nego što je uspio predati komad. Lucifer dodjeljuje Kloi  slučaj, koja otkriva da je ubica Čet Ruiz jedan od Šarlotinih klijenata i moćni gospodar kriminala. Amenadiel i Den se povezuju zbog osjećaja nesposobnosti da se takmiče s Luciferom. Lindi se oduzima medicinska dozvola zbog kršenja etike, a Lucifer nenamjerno odbija njenu žalbu otkrivajući svoj seksualni aranžman s njom. Mejz napada Lucifera jer je njome manipulisao za vrijeme njihovog boravka na Zemlji. Šarlot je prisiljena da ukrade Četov telefon od policije, ali Kloi saznaje. Takođe saznaje da je Šarlot “bivša žena Luciferovog oca” i nagovara je da učestvuje u operaciji uboda. Ispostavilo se da je to rijetka knjiga koju samo Amenadiel može pročitati. Mejz prisiljava predsjednika etičkog odbora da vrati Lindinu dozvolu, a Šarlot slučajno ubija Četa izlažući ga božanskom svjetlu nakon što je on ubode. Lucifer i Amenadiel otkrivaju da ogrlica koju Amenadiel nosi sadrži treći komad Oštrice i da je Amenadiel omiljeni sin njihovog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *