Lucifer - 21. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 21. epizoda!

By  | 

Kloi, Den i Lucifer preuzimaju slučaj ženske žrtve ubodene nožem, za koju se otkriva da je bila članica joga grupe koja se graniči sa kultom. Lucifer također traži od Ele pomoć u vlastitom slučaju: da otkrije ko je ukrao Azraelov bodež iz Urielovog groba. Ela pomaže odvesti Lucifera do Šarlotine advokatske firme.

Kada je primorana, Šarlot otkriva da je pustila bodež u svijet kako bi privukla Božju pažnju. Slučajevi Kloi i Lucifera se ukrštaju kada je nekoliko članova joga grupe pronađeno izbodenih na smrt s Azraelovom oštricom koja leži u posljednjoj žrtvi. Den nakratko drži oštricu i prijeti Luciferu da mu je uništio porodicu, ali uspijeva da se oslobodi držanja oštrice čistom snagom volje.

Kasnije, Amenadiel kaže Luciferu da želi da se stvari vrate na njihova prava mjesta s Luciferom u paklu i Šarlot u raju, ali Šarlot kaže da želi cijelu svoju porodicu nazad u raj. Lucifer kaže da je prezirao život u paklu, ali je pomisao na raj još gora.

Kaže da je jedino mjesto na kojem se osjeća poštovano na Zemlji. U međuvremenu, Lucifer nastavlja svoje seanse s dr Martin, koja počinje shvaćati da je Lucifer poput mnogih njenih pacijenata na terapiji: oštećena osoba iz disfunkcionalne porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site