Lucifer - 23. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 23. epizoda!

By  | 

Šarlotin pokušaj da ubije Kloi zaustavlja Amenadiel, koji je uvjerava da bi eliminisanje Kloi samo dovelo do toga da Lucifer bude neumoljiv u pronalaženju njenog ubice. Lucifer kasnije saznaje da je Šarlot pokušala ubiti Kloi, ali njegove misli se ubrzo okreću suđenju za ubistvo Džona Dekera, gdje je Šarlot dodijeljena da brani upravnika Smita, koristeći informacije koje je Den nesvjesno dao. Lucifer stupa na klupu kao svjedok i svjedoči da je Kloi bila prva na licu mjesta, dovodeći u opasnost osudu jer Kloi daje razumnu sumnju. Šarlot pokušava da ubedi Kloi da laže na klupi i predstavi Luciferovo svedočenje lažnim, što je jedini način da upravnik bude osuđen, ali Kloi umesto toga kaže da je Lucifer rekao istinu. Amenadiel kasnije upoznaje Kloinu majku Penelope, koja je uznemirena zbog oslobađanja ubice njenog muža. Amenadiel se sjeća susreta s Penelopom i Džonom Dekerom prije 35 godina, kada ga je Bog poslao da pomogne u čudu, omogućivši Penelopi da zatrudni. Zatim se sastaje sa Šarlot, pričajući joj priču i izjavljujući da je Luciferov dolazak na Zemlju i susret sa Kloi bio predodređen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site