Lucifer - 27. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 27. epizoda!

By  | 

Lucifer se vraća u Los Angeles nakon dvije sedmice i upoznaje svoju ženu Kendi sa Kloi i Denom. Kloi se uznemiri, kako Luciferovim kavaljerskim stavom, tako i njegovom odlukom da se oženi. Kada se Aš Korigan, muzičar iz lokalnog benda, pojavi mrtav, Lucifer pokušava pomoći Kloi, ali ga ona odguruje. U međuvremenu, Amenadiel i Šarkot takođe otkrivaju da je Lucifer oženjen i ona sumnja da Lucifer planira neku vrstu osvete. Kada Mejz sugeriše da Kloi treba posrednika, Kloi glumi Kendi kao način da zakaže sastanak s posrednikom kojeg je Aš vidio za njegov razvod. Amenadiel se suprotstavlja Luciferu jer je povrijedio Kloina osjećanja. Lucifer mu govori da je ne pokušava povrijediti i da je štiti. Njih dvoje otkrivaju da je Dag, bubnjar Ašovog benda, ubica i odvode ga u pritvor. Lucifer i Kloi pristaju da ponovo postanu partneri. Otkriva se da se Lucifer nikada nije oženio Kendi, za koju se ispostavilo da je glumica koja je pomogla Luciferu da joj je spasio život u Las Vegasu.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site