Lucifer - 43. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 43. epizoda!

By  | 

Lucifer optužuje Pirsa da radi za Boga, ali on to poriče. Tijelo surfera pronađeno je na privatnoj plaži. kloi, bijesna na Lucifera što joj je išao iza leđa u prethodnoj epizodi, izbaci ga iz istrage.

Šarlot kudi Pirsa što je vikao na Elu, a Amenadiel lažno saznaje da je dobio hlamidiju. Linda savjetuje Lucifera da posveti više pažnje Kloinim potrebama, a Den mu kaže da bude od pomoći a da joj ne stane na put. Kloi sumnja da je banda surfera možda bila umiješana u ubistvo, pa je Den poslao da ide na tajno mjesto i sazna o njihovom vođi, Divljem djetetu.

Nakon što sazna da Pirs namjerava napustiti grad, Lucifer otkriva da želi umrijeti i da je prethodno sebe i Kloi doveo u opasnost nadajući se da će biti ubijen nakon što sazna da je Lucifer ranjiv u blizini Kloi. Divlje dijete kaže Danu da banda nije imala nikakve veze sa ubistvom, a Kloi zaključuje da su im “vlasnici” plaže namještali. Linda kaže Amenadielu da joj nije ugodno izlaziti s njim zbog Mejzinih prigovora, ali oni se ljube i Mejz ih vidi. Lucifer sklapa dogovor s Pirsom da okonča svoj život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site