Lucifer - 66. i 67. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 66. i 67. epizoda!

By  | 

66:  Bet Marfi pronalazi njenu sestru Megan ubijenu i Meganinu blizanku Moiru kako stoji iznad tijela. Lucifer otkriva da se polako pretvara u svoj “đavolski oblik”, povjeravajući Kloi da je razlog za to njegovo nedavno otkriće.

Eva ga želi nazad, pa je Mejz vodi u lov na glave da učini Lucifera ljubomornim.  Mejz dolazi da vidi kako se Linda porađa; beba se zove Čarli u Šarlotuno sjećanje.

Kinli predlaže Evi da odvede Lucifera natrag u pakao; on pokušava da je ubije, ali Eva ga ubija i priziva demona u leš.

67: Otac Kinli je opsjednut demonom Dromosom, koji ubija drugog čovjeka da bi pozvao svog brata Squeea.

Kloi pronalazi objavu Kinlija na društvenim mrežama kako ulazi u crkvu. U Luxu, Dromos i Squee pozdravljaju Lucifera; ljut na Dromosa jer nije poslušao njegovu zabranu posjedovanja, Lucifer mu govori da se vrati u pakao.

Kao odmazdu, Dromos odlučuje kidnapovati Čarlija i odgojiti ga kao novog kralja pakla. Lucifer, Amenadiel, Mejz, Kloi i Eva pokreću spasilačku misiju, ali, kada ih demoni nadjačaju, Lucifer je prisiljen da se transformiše u đavola i naredi demonima da se vrate u pakao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Iskušenje je dovelo do toga da Amenadiel odlučuje da odgaja Čarlija na Zemlji sa Lindom. Eva odlazi da pronađe sebe. Kloi konačno prihvata Lucifera, priznajući svoju ljubav. Međutim, Lucifer shvaća da je proročanstvo bilo ispravno i Kloi je bila njegova prava prva ljubav, a ne Eva. Nakon što je poljubio Kloi,  Lucifer se vraća na svoj tron u paklu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *