Lucifer - 74. i 75. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 74. i 75. epizoda!

By  | 

74: Jutro nakon što su spavali zajedno izgleda da je Kloi preuzela Luciferovu moć želje, ali to na kraju djeluje samo na njega. Istražuju ubistvo operske pjevačice. Ella počinje izlaziti s novinarom po imenu Pete Daily. Den je zabrinut da će otići u pakao nakon saznanja da je Lucifer zaista đavo, ali Mihael doleti i kaže mu kako može doći do spasenja. Nakon što je druga žrtva pronađena na isti način, shvataju da je ovo djelo serijskog ubice.  Ella i Pete pomažu Chloe i Luciferu da uhvate ubicu, koji koristi ljiljane prije nego što presiječe glasne žice svojih žrtava. Den se kasnije pojavljuje i puca u Lucifera.

75: Lucifer je neozlijeđen od Denovog hica, sada neranjiv oko Kloi. Dok Lucifer planira savršenu osvetu Denu, Kloi nastavlja da istražuje serijskog ubicu. Ona saznaje da je onaj koga su uhvatili imitator, ali je kidnapovana kada je Luciferu ostavila govornu poštu. Pete daje Elli ključeve od svoje kuće. Ona odlazi u njegovu kuću, ali otkriva farmu ljiljana koje ubica koristi. Pete priznaje da je serijski ubica, ali ne i da je kidnapovao Kloi. Otkriva se da je Mihael oteo Chloe. Čarli se razboli, a Amenadielova zabrinutost da je njegovo dete samo smrtnik dovodi do toga da podsvesno zamrzne vreme. Mejz se pridružuje Mihaelu u borbi protiv Lucifera i Amenadiela dok je vrijeme zamrznuto i na kraju se Bog pojavljuje, govoreći “Djeco, znate da mrzim kada se borite.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *