Lucifer - 76. i 77. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 76. i 77. epizoda!

By  | 

76: Bog dolazi baš na vrijeme da zaustavi borbu, govoreći Luciferu, Amenadielu i Mihaelu da se pomire, pozivajući ih sve na ‘porodičnu večeru’, što razbjesni Lucifera i šokira sve. U međuvremenu, Kloi osjeća da je možda požurila Lucifera da joj prizna ljubav, pa odlučuje da mu ‘da malo prostora’. Mejz navraća da upozna Boga i traži dušu, ali on joj odbija dati je, što je razbjesni da ode. Lucifer i ostali stižu na večeru u Lindinu kuću, ali to brzo prerasta u žestoku raspravu između Lucifera i Mihaela, sve dok Bog konačno ne podiže glas da je zaustavi. Lucifer odlazi, frustriran svojim ocem. Nedugo kasnije, iz nepoznatih razloga, Bog protjeruje Mihaela sa zemlje. Kasnije, Lucifer razgovara sa Kloi i kaže joj da ne može reći da je voli, jer smatra da bi to bila laž zbog toga što je toliko sličan svom ocu.

77: Bog odlučuje da ostane na Zemlji kako bi dalje razumio Lucifera i njegov život, ali njegovo prisustvo uzrokuje da ljudi propadaju u pjesmu i ples bez upozorenja; niko nije svjestan ovoga osim Anđela.
Lucifer odlučuje da pokuša razgovarati o svojim problemima s Bogom, kako bi pokušao doći do korijena svojih problema i poboljšati se.
Amenadiel otkriva Lindi da je Čarli samo običan čovjek; dok je Lindi laknulo, Amenadiel je uznemiren, navodeći činjenicu da su anđeli bolji od ljudi.
Ovo dovodi do svađe između njih dvoje, ali na kraju se pomire kada Amenadiel shvati kako su svi nesavršeni.
Lucifer je frustriran Božjim miješanjem u njegov život i stalnim naglim pjevanjem, ali Bog otkriva da je to radio nenamjerno i da gubi kontrolu nad svojim moćima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *