Lucifer - 84. i 85. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 84. i 85. epizoda!

By  | 

84: Lucifer i Kloi postaju svjedoci ubistva Džareda Holbruka koji je ubijen tokom poslednje predstave Magnara mađioničara, Džaredovog mentora. Policija Los Anđelesa, Ella i Danov zamjenik Kerol, koji je zaljubljen u Ellu, stižu da istraže mjesto događaja. Magnarov sin Alan se otkriva da je ubica. Drži Kloi kao taoca i vodi je u tajni prolaz. Ona ga nokautira super snagom koju je dobila od Amenadielove ogrlice. U međuvremenu, Eva i Mejz se spremaju za odlazak u pakao, međutim, nakon svađe između njih dvije, Mejz otkriva da se ne želi vratiti i vjere se. U paklu, misteriozna žena sjedi na paklenom prijestolju.

85: Dok istražuju ubistvo Fione Firs, Ella i Kerol razvijaju privlačnost jedno prema drugom, ali nakon njenog iskustva s Pitom, Ella ima problema s povjerenjem. Zajedno sa Luciferom saznaje da  je on alkoholičar koji se oporavlja. Ella tada pronalazi ubicu, Nilesa.  Ela i Kerol zajedno idu na sastanak. U međuvremenu, Denu prilazi nepoznata žena, za koju se otkriva da je anđeo, i nudi da ga odleti nazad na zemlju ako joj kaže kako je zamalo ubio Lucifera. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *