Lucifer - 92. i 93. epizoda - KRAJ SERIJE!

Americke Serije

Lucifer – 92. i 93. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

92: Amenadiel govori Luciferu da se njihova braća i sestre petljaju s molitvama i da je zbog toga smak svijeta. Lucifer govori Amenadielu da više neće biti Bog, što Amenadiela iznenađuje.

Vinsent Le Mek Denov ubica, bježi iz zatvora. Kloi obavještava Lucifera da je to datum kada Rori kaže da Lucifer nestaje. Lucifer gradi sobu za paniku da se zaključa do ponoći za svaki slučaj.

Den pronalazi Le Meka u prodavnici i ulazi u njegovo tijelo. Den, koji se i dalje predstavlja kao Le Mek pronalazi Triksi i ona mu govori da je ponosna na svog oca.

On tada ugleda svjetlo na nebu i ulazi u raj, ostavljajući Le Mekovo tijelo.

Lucifer se emotivno oprašta od Amenadiela, kojeg Lucifer preporučuje da postane Bog, i Mejz koja odlazi na medeni mjesec s Evom. 

Kloi i Lucifer se vraćaju i zaključavaju se u sobi za paniku do ponoći. Lucifer preživi dan, ali Le Mek zove Lucifera govoreći da je oteo Rori u ulici u kojoj je Rori rekla da je Lucifer nestao.

93:  Lucifer odlučuje otići i spasiti je, a Kloi ga prati. Kada Lucifer i Kloi stignu,
Kloi biva izbodena, ali uspjeva da preživi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On traži od Le Meka da ga upuca, ali Rori se oslobađa i zamalo ubija Le Meka. Kloi stiže i puca u Le Meka.

Neposredno prije smrti, Le Mek otkriva Luciferu da je Den stigao u raj. Nakon što je ovo čula od Lucifera, Rori shvata da je Lucifer napustio svoju porodicu kako bi iskupio sve izgubljene duše u paklu. 

Lucifer i Kloi se emotivno opraštaju prije nego što Lucifer krene u pakao.

Nakon nekog vremena, pokazuje se da su svi srećni, jer su se Den i Šarlot ponovo spojili na nebu.

Vrativši se u svoje vrijeme, Rori se emotivno oprašta od Kloi prije nego što ona umre i ode u raj.

Amenadiel, koji je sada novi Bog, vodi Kloi u pakao i ponovo je ujedinjuje s Luciferom, koji je sada terapeut koji iskupljuje izgubljene duše u paklu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *