Lucifer - od 89. do 91. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 89. do 91. epizode!

By  | 

89: Amenadiel i policajac Haris istražuju ubistvo crnca po imenu Kevin. U međuvremenu, Lucifer daje Rori božićne poklone za sve Božiće koje je propustio za nju i čak pjeva pjesmu, ali Rori se još uvijek ne zabavlja. Amenadiel počinje da sumnja da ne želi da bude policajac. Kloi saznaje šokantne vijesti o stanici.

90: Mejz i Eva počinju da se pripremaju za svoje vjenčanje, kada dolazi Adam i upoznaje Mejz i Evu u Luxu. Adam kaže Evi da želi da se pomiri s njom, ali Eva kaže Adamu da je ona već krenula dalje. Adam tada kidnapuje Lindu.  Mejz priznaje da je rekla Adamu za vjenčanje jer ne želi da postane majka, zbog čega Eva ode u ljutnji. Adam oslobađa Lindu, a Lucifer čini uslugu Mejz. Maze zatim dovodi svu svoju demonsku braću i sestre u mrtva tijela i pomiri se sa Evom, uz Luciferovu pomoć.  Vjenčaju se.  Ella tada viče svima govoreći da zna pravu istinu o Luciferu.

91: Ella otkriva niz događaja koje je snimila zbog kojih povjeruje da dolazi Apokalipsa. Kao rezultat toga, Lucifer pokušava da se vrati na nebo kako bi konačno preuzeo svoju ulogu Boga, ali nije u stanju prizvati svoja krila. Tokom sukoba s Rori, Lucifer dokazuje svoju ljubav prema kćeri tako što se čini ranjivim kako bi mu ona mogla pucati u butinu i nakon što je pročitala Lindin rukopis, Rori konačno razumije ljubav koju dijele njeni roditelji. Dok Lucifer shvata da je konačno spreman da postane Bog, on odlučuje da ne želi da bude jer to nije njegov pravi poziv. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *