Mala nevesta 2 - 17. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 17. epizoda!

By  | 

Anandi i Dingli dolaze kod Kadvi Ba. Ba veli da su zaradile puno novca. Dingli veli da je to sve Anandina zasluga. Anandi izrazi želju da idu u školu.
Bavan zaveže Kapleša i vozi na biciklu. Vidi da Kimđi dolazi pa skrene. Uđe u nečiju kuću i krije se iza kapije. Kimđi dolazi i gleda i na kraju ode. Bavan izlazi, dobro je, spasio se.
Diwari pita Đigara zar neće sa ocem ići da vidi Anandi. On ode kod Premđija i kaže da želi sa njim. Premđi odbija, a on insistira. Na kraju Premđi odluči da ne ode.
Anandi ga zove i pita što nije došao još. On joj se izvini.
Ratan dolazi kod Kalpeša i daje hranu. On želi da spava samo. Kimđi je pita šta mu je bilo. Ona ne zna.
Anandi i Dingli glume Anandi i baku Kajljani iz Male nevjeste. Premđi dolazi i Anandi je radosna. Ona nosi maramu i pleše. Premđi veli da ima unikatnu ideju za prodaju i slika je. Napraviće takve marame tako da druge djevojke mogu.
Kasnije, Anandi gleda Malu nevjestu, prvu sezonu i kako je Kajljani zaključala Anandi u sobu. Ratan se pita da li su pogriješili što su je udalj kao dijete. Šta ako se to dogodi njihovoj Anandi? Kimđi veli da se to neće desiti. Ona neće ići u tazbinu kao dijete već kad odraste kao djevojka.
Narator govori: ” Pratiti zle običaje poput dječjeg vjenčanja pod pritiskom socijalne sredine bez razmisljanja, kao pozivnica je za buduću destrukciju.
Najava: Đigar pita Anandi da se ponašala lijepo prema njemu, vjenčali su se kad je ona bila mala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *