Mala nevesta 2 – 19. epizoda

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 19. epizoda

By  | 

Mala nevesta 2 – 19. epizoda

Đigar ismijava Gopala i govori Kalpešu da njegov brat pleše u ženskoj odjeći. Anandi ih grdi, ko su oni da tako postupaju sa Gopalom. Đigar joj govori da pazi kako priča sa njima. Anandi mu kaže da on pazi kako priča sa njom. Đigar govori da mu je ona žena i neka mu se obraća sa poštovanjem. Anandi negira, nisu muž i žena, kada su se vjenčali? On veli kada je ona bila jako mala. Ona ga optuži da laže. Đigar je ubjeđuje da je to istina. Anandi otrči do Premđija i pita šta je istina. Svi su šokirani, Kimđi veli da je bilo ugovoreno, ali se nije desilo. Premđi potvrdi. Đigar govori da je njemu rečeno da jeste. Premđi veli da mu je govorio da će biti, a on pogrešno shvatio. Đigar i Kalpeš odu iznervirani. Seđal veli da je loše što lažu sina. Premđi govori da bi trebali reći oboma, svakako će Anandi uskoro kod njih doći. Kimđi ih upozori za zatvor i Hetalinog muža, bolje da sačekaju.
Anandi prilazi Đigaru, ponudi mu lutku i sprijatelje se. On joj zahvali.
Narator govori da živjeti laž je mnogo teže i bolnije nego živjeti istinu.
Najava: Doktor informiše Kimđi i Ratana da je alkohol iza Kalpešovog lošeg stanja. Ratan grdi Anandi što je rekla Dingri da Kalpeš pije alkohol. Anandi joj odbrusi da nije toliko ružila Kalpeša kad on pogriješi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *