Mala nevesta 2- 47. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2- 47. epizoda!

By  | 

Anandi ulazi u kuću i srećna je vidjevši roditelje. Ratan je zagrli. Anandi im govori istinu, da je tražila kući, ali je niko nije htio odvesti pa je pobjegla. Ratan je šokirana, grli je. Kimđi zgrabi Premđija za okovratnik, kako je dozvolio da Anandi pati toliko? Premđi se izvinjava. Kimđi govori da neće dozvoliti da Anandi više ostane. Premđi klekne na koljena i izvinjava se. Kimđi okrene glavu. Anandi ga nagovori da oprosti Premđiju. Seđal ode prevući Anandi i govori joj da ne bi trebala da priča roditeljima stvari iz tazbine. Madi Ba veli da je dobro posavjetovala. Madi Ba joj poklanja prsten i izvinj joj se za torturu. Anandi je zagrli.
Najava: Kimđi govori Premđiju da je tužan što se sve izdešavalo njegovoj kćerki i još tužniji jer je to on dozvolio. Anandi će se vratiti tu kada napuni 18. godina. Odvede Anandi sa sobom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *