Mala nevesta 2 - 25. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 25. epizoda!

By  | 

Kimđi podsjeti Premđija na obećanje da neće voditi Anandi dok ne odraste. Premđi doziva Anandi. Ratan je šokirana, padne. Premđi veli da je to rekao u ljutnji, neće je sada odvesti. Anandi dolazi kod Naagđija po vjenčanicu i donese je Ratan. Grli Premđija. Baa ošamari Diwari, Diwari je krivi da joj je uništila život jer je udala kao dijete. Baa dobije srčani udar. Đigar zovne doktora. Seđal zove Premđija koji se ne javlja. Doktor govori da Baa mora u bolnicu. Premđi se javi na telefon, plače. Kimđi pita šta se desilo. Doktor govori da ne mogu ništa učiniti, Baa- ina zadnja želja je da Anandi ima oproštajnu ceremoniju. Premđi zamoli Kimđija i Ratan da pristanu. Anandi odbija, ona ne želi tamo, ne voli Đigara. Ali se složi zbog Baa.
Narator kaže da u moru laži, mnogo puta roditelji čak iako ne žele, emotivno eksploatišu svoje dijete.
Najava: Ratan pita Anandi da li je spremna za svoju ceremoniju. Anandi plače jer odlazi. Zakorači u Premđijevu kuću sa Đigarom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site