Mala nevesta 2 – 28. epizoda - Anandi postaje žrtva sujevernih običaja!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 28. epizoda – Anandi postaje žrtva sujevernih običaja!

By  | 

Mala nevesta 2 – 28. epizoda – Anandi postaje žrtva sujevernih običaja!

Anandi sedi ispred dije, gladna je. Priđe joj Diwari koja je upozorava da se nije maknula odatle. Ratan je krivo što tako tretira malu, hoće da joj se suprotstavi ali je Seđal zaustavi i uveri da će ona porazgovarati sa njom. Đigar i Kalpeš namerno jedu đalebi ispred Anandi. Anandi padne na pamet da krišom pojede nešto, ali svesna je da je Boginja posmatra. Seđal izgrdi Kalpeša i Đigara, a Anandi objasni zašto poste. Diwari odbrusi maloj da mora biti gladna i posluži hranu ostaloj deci. Anandi da vodu, pa prokomentariše Ratan da joj je ćerka pametnica. Kimđi ponudi Ratan hranom, ali ova odbija jer i Anandi gladuje. Kimđi je uverava da Anandi ništa neće faliti, bolje neka pojede nešto.
Diwari iskoristi priliku što Anandi nakratko nema kod sveće i ugasi je, ali njeni planovi da dovede malu u problem se izjalove jer je Ratan ovo primetila i opet upalila sveću.
Uveče, skupu žena se pridruži i jedan čovek čiji blagoslov zatraže Divari i Seđal. On se ubrzo pretvara da ga je zaposela boginja i izjavi da je puđa nedovršena, došlo je do neke greške. Anandi i Seđal moraju postiti celu noć, i još par stvari kojim će namiriti ovu grešku (ovo deluje kao Diwarino maslo). Anandi zabrinuto upita hoće li morati da prenoći gladna. Svi prisutni su zabrinuti.
Narator govori da slepa verovanja i zloupotrebe čine razumevanje iracionalnim a emocije ništavnim. Takvo razumevanje nikada ne može napraviti razliku između ispravnog i pogrešnog.
Najava: Anandi upita boginju zašto je kažnjena kada nije ništa pogrešila, a ubrzo padne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site