Mala nevesta 2 - 45. epizoda - Anandi je oteta!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 45. epizoda – Anandi je oteta!

By  | 

Anandi pleše sa ženama na koje je naišla. Glavna tu je opazi i pohvali, dobili su mnogo novca zbog nje. Pita je gdje ide. Anandi joj objasni gdje je bila i da želi kod roditelja. Čeka bus. Žena je slaže da nema busa i da će je oni odvesti u Devgarh. Anandi pristane. Ugleda Premđija i zamoli ih da je sakriju, da je on ne nađe. Oni to i učine i Premđi ode. Kimđi i Ratan su na putu ka Premđijevoj kući. A ovamo svi tragaju za Anandi. Jedna od djevojki koje plešu otkrije Anandi da ta žena i njen muž žele nju ostaviti sa njima da pleše i zarađuje im novac, a ako ne bude htjela, dobiće batine. Anandi ih čuje kako pričaju da će je ostaviti i neće odvesti kući i pobjegne. Ali hvataju je i vrate nazad. Zatvore je. Anandi misli kako neće odustati, ugleda prozor tu. Smisli plan i pobjegne.
Najava: Kimđi i Ratan dolaze u Premđijevu kuću i govori da im je Anandi nedostajala, pa su došli. Ratan upita gdje je ona. Seđal je šokirana. Anandi trči i padne. Čampa, žena koja je glavna kod plesačica i njeni ljudi je opkole.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *