Mala nevesta 2 - 30. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 30. epizoda!

By  | 

Seđal govori da je preostao još jedan običaj. Daje joj đalebi, nasmiju se. Anandi zaboli glava i onesvijesti se. Svi je posipaju vodom. Premđi zove doktora. Doktor je pregleda i govori da je pala od umora. Vidi joj žuljeve na rukama i pita šta je radila. Zločin je tjerati dijete da radi te stvari u ime običaja. Đigaru je žao nje.
Premđi pohvali Anandinu hrabrost. On i Seđal se izvine Kimđiju i Ratan. Ratan govori da sve što se dogodilo nije u redu, ona je htjela da ona dođe tek kad odraste. Željela je da se edukuje i stane na svoje noge. Kimđi govori da će se vratiti ujutru.
Govori Premđiju da moraju nazad, Anandi ima školu, a i on posao. Premđi mu govori da idu kad Anandi bude bolje. Zatim odnese Anandi čokoladice.
Narator govori da nevinost djeteta je kao ljepota cvijeta- opija svakoga.
Najava: Anandi se sudari sa starom ženom i ona je izgrdi. Anandi veli da je mogla biti pažljivija. Žena govori da je njena snaha, ona bi je postavila na pravo mjesto kako bi je tukla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site