Mala nevesta 2 - 59. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 59. epizoda!

By  | 

Ratan udari Premđija u ruku da ispusti vazu. Kimđi mu govori da je rekao da je njihov odnos gotov. Učinio je sve što je tražio, udao je Anandi za Đigara dok su bili djeca. Anandi i Đigar čuju to i šokirani su. Đigar joj govori da joj je rekao istinu. Anandi je u šoku, prisjeća se laži koje su joj rekli. Optuži ih da su svi lažovi. Svi joj se izvinjavaju. Premđi joj govori da ostane, njihova je snaha. Ratan je zove da pođe sa njima. Anandi govori da je Premđi u pravu, nakon vjenčanja snahi je mjesto u kući svoje tazbine. Ode ljuta na roditelje. Ratan ne želi otići dok se Anandi ne vrati. Anandi odbije. Kimđi veli da joj trebaju dati vremena. Njih dvoje odlaze.
Najava: Madi Ba govori Seđal da pusti Anandi da se isplače, danas se njen pravi oproštaj desio. Kimđi govori Kadvi Ba da je došlo vrijeme kada trebaju reći istinu policiji. Ratan ga podržava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site