Mala nevesta 2 - 82. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 82. epizoda!

By  | 

10 GODINA KASNIJE:

Madi Ba se raspravlja sa Seđal. Seđal joj govori da pusti djevojke da kupe sebi šta žele. Anandi i Kanku kupuju marame. Anandi čuje Anandov glas i ode.
Anandi pušta pticu koju je nazvala Miti da leti. Anand prolazi tuda. Ona trči za pticom i padne, a ptica sleti na Ananda. On se okrene i ugleda Anandi. Kanku i ona odu, ispadne joj minđuša. Kasnije, Anandi stiže na fakultet, gleda sliku roditelja, jako joj nedostaju.
Madi Ba i Seđal razgovaraju, došli su da sklope brak za Kanku. Đigar flertuje sa nekom djevojkom. Sa druge strane, Anandi tješi svoju rodicu i ima sve ispravne stavove o djevojkama i njihovoj slobodi. Anandi se svađa sa njim misleći da je on rasplakao.
Mehul dočeka Madi Ba i porodicu, u toku je Diyina vjeridba. Đigar dolazi i poklanja Anandi minđuše, njoj se ne sviđaju. On joj ističe kako je on njen muž i mora voljeti što on voli. Anandi vidi Anandi i pita se šta će ona tu.
Najava: Anand prilazi Đigaru i Anandi. Đigar ga upozori da se odmakne. Anand ga provocira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site