Mehndi Hai Rachne Waali – 113. epizoda - Kirtina i Sanijeva veridba je odložena!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 113. epizoda – Kirtina i Sanijeva veridba je odložena!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 113. epizoda – Kirtina i Sanijeva veridba je odložena!

Ragav podigne čitavu uzbunu u kući kada ugleda neku teglu koju je Palavi ostavila na trpezarijskom stolu, misleći da je u pitanju bomba. Iako mu Palavi objasni o čemu se radi, Ragav insistira da par dana niko ne izlazi iz kuće radi bezbednosti. Ragav govori Kirti da izabere verenički prsten pošto želi da obave veridbu što pre. Palavi je potrebno još neko vreme da razotkrije Sanija i zato počne da spominje Ragavovu konkurenciju što njega navede da zamoli Kirti da sačeka dva meseca sa veridbom, kako bi prsten izradila njegova zlatara. Kirti se složi.
Palavi nazove Sanija telefonom kako bi ga obavestila da je veridba odložena za dva meseca. Sani izgubi glavu od besa i kaže da ga Kirti odmah mora nazvati jer ne može sama doneti takvu odluku.
Vedant/Lion nakon razgovora sa Sanijem zaključi da je Palavi Mandarova udovica i da je sada udata za Ragava i smera nešto.
Ragav pokloni Palavi novi sari i obavesti je da se spakuje pošto se vraćaju u njegovu RR vilu.
Sani sav svoj bes iskali na Kirti i izvređa nju i Ragava zbog odložene veridbe. Kirti uverava Palavi koja je sve to čula da je sve u redu, a Palavi nasamo upozori Sanija da je uverena da on nije pravi za Kirti i da će morati da se promeni.
Palavi od svoje plate plati porez za kuću Dešmukovih. Viđej je prilično iznenađen kada čuje da poreza više nema i da se sada mogu preseliti nazad u svoju staru kuću.
Vedant istražuje Mandarovu smrt na internetu i iznenađen je što nigde nema vesti o tome. Planira da ispriča Palavi koja je povezanost između Mandara i Ragava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site