Mehndi Hai Rachne Waali – 130. epizoda - Sani je pregazio Mandara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 130. epizoda – Sani je pregazio Mandara!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 130. epizoda – Sani je pregazio Mandara!

Palavi pokaže torbu sa nakitom i kaže Kirti da beži da bi sakrila istinu. Kirti je zamoli da joj vrati torbu i dozvoli joj da ostane sretna. Palavi kaže da ima puno pravo biti srećna, ali je pozvala policiju i oni će uskoro doći. Daje ključeve od auta Kirti i kaže joj da ode pre nego što dođe policija.
Ragav pita zašto još uvek laže. Pallavi kaže da Kirti ne laže i da zaista ne zna da vozi, neko drugi je vozio auto koji je pregazio Mandara te noći. Ta osoba je bila Sani kog Kirti pokušava spasiti. Doda da je htela znati istinu o Mandaru i da sada ne želi da iko ode u zatvor. Daje Kirti torbu nakita i kaže joj da ode jer više nema zamerki prema njoj. Zatim ode u svoju sobu.
Milind i Viđej se raspravljaju pošto je Milind pomogao Ragavu da izađe iz zatvora. Viđej istera brata iz kuće, ali mu Milind poruči da će otići tek kada mu vrati novac za sav doprinos u domaćinstvu sa kamatom.
Kirti ispriča Saniju šta se dogodilo. On predlaže da pobegnu. Te noći je zapravo Sani bio pijan, on je vozio auto a ona (Kirti) je bila sa njim. Sani je udario Mandara autom, Kirti je htela da mu pomogne i pokušavala da osvesti Sanija koji je samo produžio napred nakon što je došao sebi. Na vratima se pojave Palavi, Ragav i policija. Palavi je smestila mikrofon unutar torbe sa nakitom i dala je Kirti pre nego što je došla kod Sanija, tako da sada imaju snimljeno njegovo (Sanijevo) priznanje. Kirti beži za Sanijem.
Viđej pokušava da sredi novac kako bi vratio Milindu šta je tražio.
Palavi se zahvali Ragavu na svemu, lakše joj je što je istina izašla na videlo. Ragav veli da imaju još jednu odgovornost.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno