Mehndi Hai Rachne Waali – 136. epizoda - Okršaj Ragava i Mandara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 136. epizoda – Okršaj Ragava i Mandara!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 136. epizoda – Okršaj Ragava i Mandara!

Ragav je stigao na mesto gde se nalaze Palavi i Krišna (u potrazi za Mandarom). On pri ulasku u bolnicu uoči ambulantna kola koja su bila kod njega ispred njegove kuće. Priđe, ali uspe da porazgovara samo s Mandarovim prijateljem i raspita se. Ovaj mu otkrije da nije on vozač nego njegov prijatelj (Mandar).
Ragav traži Mandara, ima pištolj u ruci. Ovaj ga udari otpozadi i beži od njega, pokuša da pozove pomoć. Iznenađen je kada primeti da je Ragav nestao odatle. Ragav se ubrzo pojavi i njih dvoje počnu da se bore.
Palavi stiže tamo i u neverici je kada ugleda Mandara. I Ragav prepozna Mandara kao tipa koji je one noći (1. decembra) doživeo nesreću. Tu je i dr. Ramja koja ih pozove na kliniku i saopšti Mandaru da će danas dobiti odgovore na sva svoja pitanja.
Kirti je srećna što je Mandar živ jer to znači da će Sani biti oslobođen svih optužbi, ali ima da kaže sve najgore o Palavi zbog čega je Đaja ošamari.
Doktorka objasni Palavi i Ragavu celu priču oko Mandarovog nestanka. Spasila mu je život pre dve godine i omogućila mu posao, ali on je izgubio pamćenje. Seća se samo jednog imena – Palavi. Ragav je sumnjičav u vezi Mandara i predlaže da urade DNK test kako bi uvtrdili da li je to zaista on. Odvode ga kući.
Doktorka savetuje Palavi da pruži podršku Rađi (Mandaru) tako što će sesti pozadi sa njim. 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno