Mehndi Hai Rachne Waali – 82. epizoda - Sani pomogne Ragavu da spreči Palavin odlazak!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 82. epizoda – Sani pomogne Ragavu da spreči Palavin odlazak!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 82. epizoda – Sani pomogne Ragavu da spreči Palavin odlazak!

Đaja upita Palavi zašto želi da ode. Palavi odgovori da više nema nikakvog razloga da ostane… Za nju svakako nema mesta u Hiderabadu, njena porodica (Dešmukovi) je ne želi, a majka i sin su se spojili što je i bio cilj njenog venčanja sa Ragavom. Nakon što se njih dve oproste i Palavi krene, Đaja opomene Ragava i navede ga da zaustavi Palavi jer je ona njegova odgovornost. Njemu se obraća čak i njegova savest ponovo, koja ga savetuje da se izvini Palavi i vrati je nazad.
Čuvar obavesti Ragava da je Palavi otišla taksijem.
Nakon što Sani odbaci Kirti, njih dvoje razgovaraju telefonom, ali usput Farhad naiđe na Kirti i ponudi se da je poveze do kuće.
Ragav prati taksi u kom je Palavi. Njegov auto se pokvari i on trči za taksijem. Srećom, Sani se nađe tu i zaustavi auto u njegovoj blizini
Ragavov auto se usput pokvari i on počne da trči za taksijem u kom je Palavi. Sani zaustavi auto u njegovoj blizini i pristane da ga povede pod uslovom da mu ovaj ispuni jednu želju koju bude tražio, ako bude uspeo da zaustavi ženu.
Ragav napokon stigne do železničke stanice ali ga obaveste da je voz krenuo pre deset minuta.
Farhad pronalazi Kirtino ljubavno pismo i šokira se.
Sani nudi Ragavu kafu i odvede ga u kafić, gde šaljivo prokomentariše da bi se Palavi sad tu stvorila da su u nekom filmu. Palavi zapravo sedi u njegovoj blizini, čeka sledeći voz. Ragav oseti njeno prisustvo kada ona prođe i zaustavi je.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno