Mehndi Hai Rachne Waali – 91. epizoda - Viđej je priveden!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 91. epizoda – Viđej je priveden!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 91. epizoda – Viđej je priveden!

Đaja se poveri Palavi da želi da tetovira Kirtino ime na ruci kao poklon za njen (Kirtin) predstojeći rođendan. Takođe je slagala Kirti da ona (Palavi) želi tetovažu, tako da je moli da pođe sa njom pošto je uplašena, a i moraće kod dotičnog Sanija (Kirtin dečko) kući da je tetovira.
U međuvremenu, Viđej prodaje sarije na putu dok ga neko drži na oku.
Sani poželi dobrodošlicu Palavi i Đaji sav nervozan, još gore mu je kad sazna da Đaja želi tetovažu. Ragav pomaže Šardi oko nekog sata ali odlazi nakon što ga nazovu, dok Sani slučajno napiše Ragu umesto Ragav što naljuti Đaju. Palavi se obruši na Sanija koji takođe pokuša da se odbrani, ne želi čak ni da mu plate za urađeno. Ragav besni na svoje zaposlenike jer su izgubili vrednu ogrlicu i traži da je pronađu po svaku cenu. Farhad predlaže da obaveste policiju.
Palavi pita Đaju o Ragavovoj prošlosti, ali joj pažnju odvuče poziv od Navabovih. Presrećna je pošto su je unajmili da dizajnira sari za venčanje njihove kćerke.
Nakon što misteriozna osoba (ista koja je stavila ogrlicu unutar Viđejeve torbe, a a torbu kod Ragava u sobu) nazove policiju, policajci pregledaju Viđejeve torbe i unutra pronalaze ogrlicu koju Ragav traži. Obaveste Ragava o tome, Viđej je priveden. Ragav se šokira dok Palavi stiže sa ružama kod njega.
Kraj epizode

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno